mobila bilder

3 november, 2009

jag får nog blogga om nåt annat än halloween i väntan på bilder. eller så skulle jag kunna visa en dålig bild från min mobil, ja det gör jag!

DSC01480

gaypiraten och häxsaken. (det är jag och A.)

och så kan ni få se hatten som A fick av värden Ivan. den är fin! jag försökte sno den (och har kanske inte slutat försöka…).

DSC01486

poser med hatt på huvudet.

men märket som satt fram på den har jag åtminstone snott.

hittade en fin bild också, på söta samboparet.

DSC01492

eventuellt har han lånat hennes huvudbonad vid tillfället, man vet aldrig.

***

de första femton poängen på utbildningen är tagna (för jag räknar faktiskt med att de godkänner min vfu-rapport) och imorgon startar kursen värdegrund och hållbar utveckling, 7,5 hp. den verkar jättejobbig faktiskt och jag förstår knappt schemat ens. men allt detta skall klarna, och ljus skall åter varda…

hoppas vi.

Annonser

8 Responses to “mobila bilder”

 1. Roger Says:

  Layouten på din blogg har gjort mig förvirrad. Jag trodde att du liksom hade tre bloggar i en (precis som ett Kinderägg) och först nu insåg jag att de liksom förskjuts åt höger (tror jag att de gör i alla fall). Det är skönt när saker som orsakar kaos i huvudet plötsligt faller på plats.

  Häxor är festliga. Jag har hört att de flög bakåfram på kvasten och inte framåt. Varför det skulle vara praktiskt har jag ingen aning om. Däremot så gillar jag din dräkt, fast jag hade faktiskt gillat den ännu (men bara lite) mer om du hade haft en väldigt spetsig hatt. Jag tror att det är en rest från min barndom och stora fascination av Gandalf.

 2. Tuss Says:

  åh, jag vet. den har förvirrat flera. jag tycker den är fantastisk så jag vill inte byta ändå… de allra flesta som ser den är återkommande läsare så de vet ju hur det funkar ändå.
  man får gärna se bloggen som ett kinderägg ändå, det vore fint!

  min dräkt var lite ofullständig ja, men jag kompenserade för det genom att vara extra mystisk och dessutom upprepa trollformler från bumbibjörnarna… ^^
  fast gandalf är ju ingen häxa förstås.

 3. Jocke Says:

  Ja… Fast har Gandalf verkligen ett kön, han är ju ändå en ängel som antagit mänsklig form? Han råkar bara utge sig för att vara ett maskulinum…

 4. Tuss Says:

  den som utger sig för att vara av manligt kön är av manligt kön, det har jag lärt mig av att läsa en massa transbloggar.

 5. Lingvistnörd2 Says:

  Naw! Vilken fin bild på oss :) Skicka vid tillfälle. Jag jobbar på att få igång allt på min burk, sen kommer bilder till dig. Lovar!

 6. Roger Says:

  Nä, han är väl ingen häxa är klart. Nu när jag tänker på det så tror jag att jag mer och mer gillar själva hatten. Det handlar väl om mognad kan jag tro. Ung så dras man till magi och trollkarlar och sen när man mognar och blir äldre då känns hattar mer viktigt och intressant.

 7. Tuss Says:

  av det kan jag antingen dra slutsatsen att du anser mig vara för ung för att förstå vikten av en hatt, eller… ja, att du inte menade det så men att min (defekta) hjärna gärna vill övertolka in absurdum.
  hursomhelst så är jag mycket glad över det ökade antalet kommentarer här. ^^

 8. Roger Says:

  Hm, det tänkte jag inte på. Men gränsen för hattfascination brukar ligga runt 27. Åtminstone är det vid den åldern som vi män får börja använda gubbkeps utan att skämmas. När man fyller 30 får man börja hötta med näven i trafiken, och det är den ålder som jag är mest glad att ha passerat.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: