plastartiklar

4 november, 2009

rubriken är en fin liten låt av lars winnerbäck. den finns inte på spotify, men den finns på en egenhändigt ihopknåpad blandskiva under min säng samt på en winnerbäckskiva jag gjorde och skickade någonstans… vimmerby, tror jag det var? där nånstans.

i alla fall. jag gjorde en dum grej för ett tag sen, i söndags tror jag det var, fast det var inte mitt fel alls egentligen (och dessutom var jag bakis)  (och hål i huvudet har jag också, eller avloppsfel i hjärnan eller vafan, släpp det nu). mitt kök består av ett skåp med en diskho och två kokplattor i, that’s it. dessa plattor har vridreglage på  sidan av kokplattegrejen. dessa vridreglage vrider sig väldigt lätt om man nuddar dem och de gör minsann inget väsen av sig heller… så man kan råka upptäcka att en platta är påslagen utan att det var meningen. eller så råkar man inte märka det, men då har man förhoppningsvis stängt skåpet = strömmen bryts.

storleken på mitt kök (som för övrigt befinner sig i min hall) gör att jag måste ställa saker lite överallt om diskhon och diskstället är fulla. i söndags stod, som så många andra dagar, ett durkslag av plast på en av plattorna. jag tog fram min och A:s bakisbakelser ur kylen (bild nedan, de var så söta så) och gick sen och typ… kammade håret eller nåt. skulle bort.

ja och då hade jag ju tydligen råkat slå på en av plattorna. sen lät det konstigt och jag sprang och slog av plattan och nu ser det ut såhär.

DSC05619

DSC05617

idag har jag köpt stålull.

men bakelserna var goda!

DSC05614

14.53: sådärja.

DSC05621

Annonser

5 Responses to “plastartiklar”

 1. A Says:

  Wooohahaha!

 2. Tuss Says:

  du ja!

 3. Roger Says:

  Hahaha, det är roligt att det nästan alltid är alkohol med i bilden när man gör såna här grejer. Antingen kvällen före eller samma kväll.

  En morgon när jag var dödligt bakis och kom ner i köket så såg jag att jag råddat en trerätters middag till mig själv när jag kom hem från krogen. En riktigt seriös middag, med förrätt, klyftpotatis och kött och bärkompott till efterrätt. Det läskiga var bara att jag förträngt hela händelsen. Då blir man förvånad över hur klurig man är på fyllan. Vad var det för fel på pasta rouge liksom?

 4. Tuss Says:

  åh, det var ju jättefint av dig. du var hungrig och bestämde dig för att gå all in. matlagning på fyllan är väl sällan en bra idé dock, det var väl bara tur att du blev färdig med matlagningen innan du däckade… jag förespråkar alkolås på spisen, are you with me?

 5. Roger Says:

  Ja, jag brukar vara väldigt noga med saker när jag är full. En natt sorterade jag alla skor väldigt vackert. Jag kanske blir autistisk eller nåt när jag blir full.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: