söndag

8 november, 2009

men inte vilken söndag som helst utan fars dag, grattis pappa! du får en symbolisk kakmonsterbebistårta som är bland det sötaste jag sett… finns säkert i fullkornsvariant också, tror du inte? ;)

cookie

 

*

dagen har i övrigt varit tillägnad kapitel ett i boken ”undergång – civilisationernas uppgång eller fall”, en lagom munter bok av jared diamond. faktiskt intressant, kapitlet som tog dryga två timmar att läsa behandlade delstaten montana i USA och dess problem med försörjning ur olika perspektiv. synd att vi bara har en vecka på oss att läsa 250 sidor = delar av boken, skriva sammanfattning på ett av kapitlena + frågor att leda ett samtal kring på seminariet + läsa in oss på de andras frågor som behandlar andra kapitel. det känns inte så prioriterat att verkligen reflektera över läget. dessutom har vi andra uppgifter parallellt… och jag har inte ens fått hem böckerna (köpta för 1350 kr) än. skitvecka framöver. skitmånad kanske t o m, kursen räcker hela november. en månad á 1350 kr plus en massa stress. skitskola.

nåja! allt är inte elände framöver. nästa helg blir det konståkning i luleå, systers första tävling för säsongen. jag följer med som sminkös/support/nervös-men-stolt-storasyster. det blir najs.

sincerely, er favorithäxatussgrej  (?)

PA310013

tack mika för bilder ^^

Annonser

One Response to “söndag”

  1. Icebear Says:

    Fullkorn i tårta ? tror inte det men fin är den , tack /


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: