om smink och syskon

28 november, 2009

(…för att återkoppla till förra gången jag var på kurs hos mary kay. jo, de vill att man kallar det kurs. för att de utbildar oss i hudvård. okejrå.) jag har varit på kurs idag. då blir man först placerad vid en sån här liten spegel.

och så får man då prova rengöring, krämer, serum, mera krämer, foundation och smink. jag hade ju redan provat allt förut och har hälften av grejerna hemma, men det var trevligt iallafall. lyxigt som attan att sitta där och smeta på sig allt möjligt. jag som var värdinna (= hade  släpat dit nio vänner plus mig själv) fick jag dessutom en sminkning utöver den vanliga som alla gjorde. med skuggor och pennor och skimmer och så. jag har så väldigt mycket smink på mig. gaaalet.

just därför vore det ju lämpligt att gå ut ikväll, de t o m uppmuntrade mig att gå ut och ragga, men jag vet inte. är lite opeppad. måste plugga dessutom. jag får väl helt enkelt vara snygg i min ensamhet.

anyway. jag hade inte tänkt köpa så mycket idag eftersom jag köpte hela startkitet förra gången = dyrt. men det gick ju som det gick…

sådär.

men de gröna tuberna är min värdinnepresent, så det så. duschgel och bodylotion som doftar polkagris, love it! vill typ gå och duscha nu genast.

de två flaskorna är dag- och nattserum som tydligen kan utföra mirakel. den stora tuben är också duschgrejs. har dessutom beställt en ögongrej som de inte hade med  sig men som kommer med posten senare.

bra dag! men detta var ju bara en del av den, det kommer mera.

efter ytligheterna så gick jag och mötte upp bror (den äldre av de yngre) med sambo på stan (och chockade dem med mitt übersmink). de var i umeå över dagen för att shoppa. jag tog med dem till sushibaren det första jag gjorde, för jag var alldeles darrig av hunger. (eller jag blev det lagom till att vi började äta iaf. typiskt att jag bara nästan slapp det.)

en vegetarisk med avokado, rättika och tofu. gott! jag ska äta där jämt hädanefter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de hade varit på stan i fem timmar redan så det blev bara en kort sväng till sen. jag köpte impregnering till mina kängor och glögg till mig själv. dufvenkrooks xmas delight med kakao, visst låter det angenämt? mmhm.

vi råkade gå in på indiska också och där råkade jag se min jordglob! den jag letat efter! en med gammalt utseende som är liten och nätt och fin. den var på indiska bara. tokigt. så jag bad bror köpa den åt mig i julklapp, och här står den nu!

ska bereda plats åt den i bokhyllan sen. den lilla fina. den har inte ens alla länder utmärkta, bara en del, men är så bra ändå. så tack för den snela bror!

Annonser

2 Responses to “om smink och syskon”

  1. Smulan Says:

    jag vill också ha en jordglob…

  2. Tuss Says:

    du får höra med tomten, han har säkert några! eller just ja, du är elva år, inte ett… <3


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: