Party like a rock star

1 mars, 2010

När jag var klar med hårfärgningen och bloggandet i lördags drack jag upp det som var kvar av vinet. Det var stor korridorsfest i grannhuset och jag kände för att vara social och snygg… så då blev jag det.

Det var galet mycket folk där, men de var snela så det var okej. Träffade han som bor i JDs gamla rum. Träffade A och såna. Logopedtjejerna var fulla (mest M) och glada. Jag fick mer vin. När blev jag en rödvinstjej? Vet ej.

Det var flera månader sen jag var i den korridoren innan i lördags. Förut var jag där jämt, det är märkligt tycker jag. Eller inte.

Anyway, det blev ännu mer folk efter ett tag och jättefullt så jag och logopederna flydde till en annan fest i närheten. Den var lugnare, och det fanns muffins! 

Det fanns även en discokula som alla fick posera med. Sen lekte jag vidare med den.

Så småningom blev vi trötta. Några (mest M) ville gå ut, jag ville gå tillbaka till korridoren och kolla läget så då gjorde jag det. Där var det nästan tomt. Skönt. Hittade lite folk att hänga med tills jag blev less på läget och gick hem.

Ungefär så.

Nej, jag censurerade mig själv väldigt mycket nu. Det måste man ibland. Jag har iallafall fått visa hur snygg jag var och att jag kan hålla i en discokula och fota samtidigt, och det är väl ändå huvudsaken?

Annonser

2 Responses to “Party like a rock star”

  1. Roger Says:

    Go disco. Jag trodde ju att disco var död, men tydligen inte.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: