Promenad, plugg och #mel2010

6 mars, 2010

Jag skulle kunna blogga bilder från dagens promenad, det skulle jag. Jag har ju ett gäng. Jag gick på asfalt och fotade den, jag såg sol och massor med snö och jag promenerade mer än dubbelt så långt som jag brukar.

Men, alltså. Nu är ju detta inte en promenadbildblogg*. Orka. Det var i alla fall lika fint väder som de senaste dagarna, eller bättre egentligen, och jag var trött och sånt. Jag gick till Nydalahöjd på något konstigt vis, eller längs Kolbäcksvägen var det väl. Sen tog det en stund innan jag förstod var jag var. Inte lätt att vara lokalsinneshandikappad… När jag hade fattat läget så tog jag random väg och hoppades att den gick åt rätt håll, vilket den ju uppenbarligen gjorde eftersom jag sitter här nu.

Sen latade jag mig i en evighet, och åt mat och telefonerade med smulan och duschade varmt och länge. Sen pluggade jag slutligen, heja mig. Läste ett kapitel om barnarbete och barns arbete, ganska så intressant att se hur förväntningarna på barn har förändrats under 1900-talet. Sen om jag får ner det i en text är en annan femma…

Och så mello. Vad är det för elände? Det är andra chansen ikväll, det vill säga de som inte var tillräckligt bra första gången ska duellera mot varandra . I musik, inte i något spännande t ex fäktning. Mjaaa. Jag tittar ju, så jag ska kanske inte säga något ändå…

Om man vill bli tokig på riktigt kan man följa taggen #mel2010 på twitter, det är inte klokt så många tweets per minut som kommer då.

Det var den dagen. De närmsta två veckorna är det så mycket plugg så jag vet inte vad. Kommer säkert blogga meningslösheter dagarna i ända. Kul för er.

*Nej, jag vet inte heller vad Omkring är för blogg, men inte det iaf.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: