110907

7 september, 2011

Mönsterdatum.

Okej, lektionen idag var faktiskt hyfsat intressant trots min diss av kursen i måndags. Vi läste Föräldrabalken, den lag som reglerar föräldrars rättigheter och skyldigheter typish. Låter kanske tråkigt men det var det alltså inte, nej. Nu blir jag dock uttråkad av mina egna ord så jag slutar prata om det. Eller jag kan säga såhär: en lektion där jag frivilligt pratar flera gånger är en jävligt lyckad lektion.

Efter denna långa och pratiga lektion cyklade jag förbi IKSU för att kolla in jobbschemat för helgen. Kan vara en idé att ha lite koll på vad jag ska göra tänkte jag. Nu har jag koll. Ska jobba 6-12:30 lördag och söndag. Galet! Kommer vara ensam 6-9 dessutom. Livet som lokalvårdare är ack så glamoröst.

Egentligen skriver jag bara för att skryta om en grej: detta: att jag sprang 4,5 km på löpbandet idag. Det är ASLÅNGT. Mitt mål är 5 km denna månad och det ser ju lovande ut. Såatte. Yay!

Jag har en ny taktik för denna blogg. Ser ni den? Den heter: skriv vad du vill utan att tänka på vem som läser. Den är helt ny! Oklart om den får stanna dock. Vi ser väl vad som händer.

Marilyn står för entusiasmen i denna bild.

Annonser

One Response to “110907”

  1. smuulan Says:

    heh jo, faktiskt..:p
    Men vad betyder Au revoir? :D


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: